Доставки

  Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма – Еконт или Спиди на адреса, посочен във Вашата поръчка. Минималната стойност на поръчка е 7.00 лв.

Цената на доставката е за сметка на купувача.

     При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост. В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако има несъответствия е необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. Ковачев комерс ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на СПЕДИТОРА, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.

Документи, съпътстващи доставката на стоката: фактура и стокова разписка.
Срок на доставка – обичайно 2 до 4 работни дни след получаване на поръчката, според местонахождението на купувача, за наличните стоки.
0
    0
    Количка